Thursday, 21 March 2013

WAJAH-WAJAH CEMERLANG

ASSALAMUALAIKUM............


Alhamdulillah..tahniah diucapkan kepada pelajar-pelajar yang telah berjaya... Tahun 2012 sekali lagi SMKBG telah melakar sejarah baru dalam pencapaian Matematik Tambahan apabila 8 orang pelajar telah memperolehi keputusan A berbanding rekod sebelum ini iaitu seramai 5 orang. Saya sangat berbesar hati sekiranya pelajar-pelajar yang telah berjaya dapat berkongsi rahsia kejayaan dengan pelajar-pelajar lain di blog ini. Boleh share segala rahsia dan tips di bahagian komen.

KHAS UTK ANDA SEMUA DISINI CIKGU AKAN UPLOADKN WAJAH2 PELAJAR YANG BERJAYA MENINGKATKAN PRESTASI MARKAH TRIALNYA MELEBIHI TARGET YANG SAYA TETAPKN...... THEN SEMUA PELAJAR YG BAKAL MENDAPAT A-, A DAN A+  BOLEHLAH EMAILKN GAMBAR UTK DIUPLOADKN UTK PRKONGSIAN BERSAMA KEJAYAAN KITA.....


GOOD LUCK SPM 2012

5 comments:

 1. Alhamdulllah...terima kasih cikgu yusri.. :) hmm,,tips saya yg paling penting untuk Add Math ialah " Berusaha Menyelesaikan Setiap Soalan Walaupun Soalan Itu Tahap Tinggi "

  ReplyDelete
 2. OK TQ TAHNIAH KERANA BERJAYA BERUBAH DARI PELAJAR BIASA DALAM ADD MATH MENJADI PELAJAR YANG LUAR BIASA... BAGI PROGRAM GURU MUDA MACAM MANA? KETIKA MENGAJAR RAKAN-RAKAN LAIN ADAKAH IA MEMBANTU DIRI UNTUK LEBIH MEMAHAMI ADD MATH?

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah...terima kasih cikgu kerana mengajar saya dan rakan-rakan...
  tips saya pula ialah:-
  1)fokus semasa cg. mengajar
  2)membantu rakan yang lemah
  3)bertanya pada yang lebih pandai

  ReplyDelete
 5. k terima kasih juga... hafizul ada gambar2 student 5sn thn lepas leh sent kt sana di emel cikguyusri82@gmail.com nok upload di blog nie...

  ReplyDelete